De Kop Handelskade

De Kop Handelskade en jouw hypotheek

Je hebt je ingeschreven voor één van de luxe appartementen of penthouses op De Kop Handelskade. Als jij één van de gelukkigen bent die straks een optie krijgt, heb je waarschijnlijk ook een hypotheek nodig. Wij helpen je graag om de best passende te vinden én af te sluiten

Wij zijn Van der Veen, een regionaal advieskantoor voor hypotheken en verzekeringen. Met trots mogen wij ons op het gebied van hypotheken de voorkeurspartner noemen binnen dit mooie project. Dat komt omdat we een verregaande samenwerking hebben met Nijhuis Bouw en met Explorius, die verantwoordelijk zijn voor de bouw en de ontwikkeling ervan.

Gemak en zekerheid
Onze dienstverlening onderscheidt zich door gemak en zekerheid. Jouw persoonlijke situatie en wensen zijn onze leidraad. Uiteraard hebben wij alle wettelijk vereiste vergunningen en zijn daarnaast aangesloten bij diverse keurmerken, waaronder de Stichting Erkend Hypotheekadviseur. We werken samen met bijna alle Nederlandse hypotheekverstrekkers, zoals bijvoorbeeld Rabobank, ING, ABN AMRO en Aegon. 

Hypotheek berekenen
Wil je weten hoeveel jij ongeveer kunt lenen voor jouw huis op De Kop Handelskade? Dat kan door hieronder een proefberekening te maken.

Wil je liever een nauwkeurige berekening van jouw maximale hypotheek? Vul dan het onderstaande formulier, dan sturen we je een link naar een pagina waarop je jouw gegevens verder kunt invullen. 

Afspraak
Ga je liever persoonlijk met ons in gesprek over jouw hypotheekmogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak met je. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Rijssen, maar we komen net zo lief bij je thuis om te onderzoeken hoe we je het beste kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in om een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen.
 

Contactformulier

Geboortedatum

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.